Zorg voor blije medewerkers

Extra secundaire arbeidsvoorwaarden

Betrokken, tevreden en blije medewerkers zijn voor elke organisatie essentieel. Ze zorgen niet alleen voor werkplezier, maar ook voor een hogere productiviteit. Als werkgever speelt het aanbieden van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden daar zeker een rol in. Wij bieden via onze bedrijven hiervoor meerdere mogelijkheden om dit naar eigen inzicht vorm te geven.

Fiscaal aantrekkelijk

FiscFree® biedt binnen de WKR (werkkostenregeling) werkgevers de mogelijkheid om op fiscaal aantrekkelijke wijze naast het salaris ook een fiets, computer, smartphone of fitnessabonnement aan te bieden. Zelfs een opleiding of een weekendje weg behoort tot de mogelijkheden. Deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden dragen niet alleen bij aan een goed werkgeverschap, maar ook aan het boeien en binden van bestaande en zelfs nieuwe medewerkers. Bijkomend voordeel voor de werkgever is dat het een directe besparing op de sociale lasten oplevert.

Keuzevrijheid

Zorg ervoor dat – wanneer je een pakket van extra secundaire arbeidsvoorwaarden samenstelt - je goed kijkt naar welke medewerkers er voor je organisatie werken en aan welke secundaire arbeidsvoorwaarden zij behoefte hebben. Een leasefiets via NFP fietslease voor woon-werkverkeer is voor velen heel aantrekkelijk, maar hoe aantrekkelijk hangt af van de bestaande reiskostenvergoeding en ook de persoonlijke afstand woon-werkverkeer. Wil je medewerkers juist vaker later te fietsen, dan is ons spaarsysteem Trappers ook een interessante optie. Hoe breder het pakket aan arbeidsvoorwaarden hoe meer keuze de medewerker heeft en hoe blijer hij of zij wordt van die arbeidsvoorwaarde die echt van pas komt. Wij durven gerust te zeggen dat wij hier na 25 jar verstand van hebben. Ieder bedrijf, iedere instelling en iedere organisatie is anders. Daarom leveren wij maatwerk en denken graag me je mee. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.