NFP Fietslease KEY 06 MAN BRIDGE S

Een leasefiets via NFP Fietslease

Het is als werkgever ook mogelijk om een leasefietsregeling aan te bieden via NFP fietslease met flexibele contracten, een professionele helpdesk, een eenvoudige online afhandeling en een zeer ruim assortiment fietsen. Of dat nu een gewone fiets, een e-bike of speed-pedelec is. Het principe werkt net als bij een leaseauto. Voor medewerkers geldt een overzichtelijke bijtelling van 7% van de aanschafprijs van de fiets

Voordelen fietslease

1. Flexibele contracten

Als werkgever ben jij eigenaar van het leasecontract en betaal je de maandpremie. De werknemer betaalt zelf een bijtelling van 7%. De vaste maandpremie is inclusief fiets, verzekering, onderhoud (bij werkgever of thuis) en pechhulp. Bij NFP Fietslease kun je kiezen voor onze vaste contracttermijnen (12, 24, 36 of 48) maanden of voor onze Flex variant. Bij de vaste contracttermijnen wordt de fiets na de afloop van looptijd ingeleverd of kan tegen de dan geldende marktwaarde worden overgenomen. Bij de Flex variant mag de fiets na 12 maanden op ieder gewenst moment worden ingeleverd met een opzegtermijn van 1 maand.

 

2. Eenvoudige werkwijze

NFP Fietslease richt voor iedere werkgever een online portaal op maat in. Werknemers vinden hier alle voorwaarden en kunnen direct een fiets naar keuze bestellen. Jij bepaalt als werkgever zelf het maximale leasebedrag. Dat kan de hele leasesom zijn of een gedeelte hiervan. Eventuele bijbetaling voor bijvoorbeeld een duurdere fiets wordt dan verrekend via het nettoloon of via NFP Fietslease. De gebruiksovereenkomst tussen werkgever en werknemer legt NFP Fietslease vast in een automatisch gegenereerde gebruiksovereenkomst. Ook zo ontzorgen wij jou als werkgever.

 

3. Ruim assortiment fietsen

NFP Fietslease biedt een zeer ruim assortiment van gewone fietsen, elektrische fietsen en speed pedelecs. Bijna iedere fiets kan geleaset worden. Op deze website vind je slechts een zeer kleine greep uit ons assortiment. Zodra je als werkgever een samenwerking met ons aangaat, ontvangen de werknemers, die hiervoor in aanmerking komen een persoonlijke inlogcode voor ons systeem. Zo kunnen zij een keuze maken uit ons fietsassortiment, dat is afgestemd op het maximale bedrag en de afspraken die zijn gemaakt.

Fiscfree® Image01 Vertical