Fietsstimulering

Header FNJWD Voor Werkgevers

Het positieve fietsstimuleringssysteem

Fietsen naar het werk en daarvoor worden beloond. Dát is het principe van Trappers! Het daadwerkelijke fietsgebruik van medewerkers wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers. Met deze Trappers kunnen medewerkers sparen voor leuke cadeau's uit de Trappersshop. De shop beschikt over zeer breed assortiment aan artikelen, dagjes uit of cadeaukaarten van diverse aanbieders.

Direct naar Trappers
NFP KEY Citygo

Wat zijn de voordelen voor de werkgever?

Trappers kent wat ons betreft enkel voordelen. Ja, je moet als werkgever wél willen investeren in je medewerkers. Maar als goed werkgever weet je, ook dat betaalt zich terug. We vatten de voordelen kort voor je samen.

  • Draagt actief bij aan daling ziekteverzuim en het verhogen van de vitaliteit: onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat fietsende werknemers ruim één dag per jaar minder verzuimen. Bovendien investeer je zo in medewerkers zodat zij langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken blijven.
  • Oplossing voor parkeerproblemen: logisch, meer fietsers betekent meer parkeerplaatsen voor klanten, bezoekers en andere medewerkers.
  • CO2 reductie: ben je als organisatie nadrukkelijk bezig ,met duurzaamheid, dan past fietsen
  • Tevreden medewerkers
Trappers voor werkgevers

Registratie van elke fietsrit naar het werk

Om elke fietsrit naar het werk te kunnen registreren wordt een aparte tag in de spaken van het fietswiel geplaatst. Voor elke fietsrit ontvangt de medewerker in zijn of haar account een aantal ‘Trappers’. Bijkomend voordeel van deze registratie: op eenvoudige wijze kan je tot maanden terug in het Trapperssysteem zien op welke dagen naar kantoor is gereisd. Zo kan het dus ook een simpel hulpmiddel zijn in de administratieve rompslomp met onbelaste reiskostenvergoedingen.

Meer over rittenregistratie
Vrouw Met Handtas Op Fiets
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen