Nfp Key Citygo

Het positieve fietsstimuleringssysteem

Fietsen naar het werk en daarvoor worden beloond. Dát is het principe van Trappers! Het daadwerkelijke fietsgebruik van medewerkers wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers. Met deze Trappers kunnen medewerkers sparen voor leuke cadeau's uit de Trappersshop. De shop beschikt over zeer breed assortiment aan artikelen, dagjes uit of cadeaukaarten van diverse aanbieders.

Wat zijn de voordelen van fietsstimulering?

Trappers kent wat ons betreft enkel voordelen. Ja, je moet als werkgever wél willen investeren in je medewerkers. Maar als goed werkgever weet je, ook dat betaalt zich terug. We vatten de voordelen kort voor je samen.

Daling Ziekteverzuim

Daling ziekteverzuim

 

Stap1

Parkeren

Minder Co2

CO2-reductie

Tevreden Medewerkers

Tevreden medewerkers

Registratie van elke fietsrit naar het werk

Om elke fietsrit naar het werk te kunnen registreren wordt een aparte tag in de spaken van het fietswiel geplaatst. Voor elke fietsrit ontvangt de medewerker in zijn of haar account een aantal ‘Trappers’. Bijkomend voordeel van deze registratie: op eenvoudige wijze kan je tot maanden terug in het Trapperssysteem zien op welke dagen naar kantoor is gereisd. Zo kan het dus ook een simpel hulpmiddel zijn in de administratieve rompslomp met onbelaste reiskostenvergoedingen.

Vrouw Met Handtas Op Fiets