De merken van NFP Groep

Welke fietsregeling past bij jouw organisatie? 

Cityzent10hmbdeserttitaniummat28 Menan 1

FiscFree®

FiscFree® biedt jou de mogelijkheid om je medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aan te bieden. Denk hierbij aan een fiets van de zaak, een fitnessabonnement, computer, cadeaukaarten en nog heel veel meer. En dat allemaal binnen de mogelijkheden van de werkkostenregeling (WKR). 

Bezoek website

NFP Fietslease

NFP Fietslease richt zich op werkgevers die het fietsen naar het werk onder hun medewerkers willen stimuleren. Je kan bij ons terecht voor een aantrekkelijke leasefietsregeling (buiten de WKR) voor jouw medewerkers. 

Bezoek website
Trappers

Trappers

Hét positieve fietsstimuleringssysteem. Fietsen naar het werk en daarvoor worden beloond. Dát is het principe van Trappers! Het daadwerkelijke fietsgebruik van medewerkers wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers. Wij helpen werkgevers om fietsen naar het werk (blijvend) te stimuleren.

Bezoek website

Nationale Fiets Projecten

Nationale Fiets Projecten is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel voor woon-werkverkeer. Wij bestaan sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merk-onafhankelijke fietsprojecten. 

Bezoek website