NFP: Al 25 jaar verstand van fietsen

A Shine 13 CMYK Oay1bfxw3r
Fiscale Fietsregelingen FD Gazellen

Wie is NFP? 

NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden (met belastingvoordeel). In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan.

De daaropvolgende jaren zijn nieuwe bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht opgericht en toegevoegd: 

Al onze oplossingen kunnen 'solo' worden ingezet voor aantrekkelijk werkgeverschap, maar kunnen vooral ook een goede aanvulling op elkaar zijn.

Voor het 8e jaar een Gazellen Award

De afgelopen jaren is NFP Groep enorm gegroeid. Met als grootste hardloper FiscFree®. Voor deze ondernemende spirit hebben wij meerdere awards in ontvangst mogen nemen. Zo behoren wij in 2023 voor het achtste jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Awards).

Coop-Africa: hét goede doel van NFP Groep

Op de fiets naar je werk gaan is in Nederland heel gewoon. In Oost-Afrika is dat helaas niet het geval. Daarom ondersteunt NFP Groep de stichting Cycling out of Poverty. Deze stichting ondersteunt scholieren, gezondheidsvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda met (transport)fietsen. Een fiets verschaft hen een betere toegang tot onderwijs, de gezondheidszorg en het werk. Daarmee vergroot het de kans op een hoger inkomen. Zo kunnen boeren hun waren makkelijker vervoeren op de fiets en zijn zorgmedewerkers sneller bij hun patiënten. Vanwege onze band met de ‘fiets van de zaak’ is de keuze voor CooP-Africa een logische en vragen wij onder andere via de Fiets naar je Werk Dag aandacht voor deze stichting.

Coop Africa 2020 Fiets Naar Je Werk Dag