Benut het aardige van de fiscus

NFP KV MG 8734

Wie zijn we?

NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan. In de meer dan 20 jaar dat NFP Groep bestaat, zijn er nieuwe bedrijven toegevoegd. Allen met hun eigen DNA en gezicht. Onze diensten kunnen allemaal 'solo' worden ingezet, maar kunnen ook een aanvulling op elkaar zijn. Voor alle ondernemingen binnen NFP Groep geldt dat zij u - als werkgever - volledig ontzorgen!

NFP Fietslease

Per 1 januari 2020 is de nieuwe leasefietsregeling van kracht met een overzichtelijke bijtelling van 7% van de aanschafprijs van de fiets. NFP Fietslease ontzorgt werkgevers op het gebied van de leasefiets en doet dit door een op maat gemaakt online portaal, waarin alle voorwaarden van de werkgever direct zichtbaar zijn voor de werknemers én waar direct de fiets (door de werknemer) besteld kan worden.

FiscFree®

FiscFree® regelt voor werkgevers en werknemers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel (zoals bijvoorbeeld een fiets, fitnessabonnement, computer/tablets, mobiele telefoon, weekendje weg of andere leuke extra's) en maakt hiervoor gebruik van de fiscale regelgeving (werkkostenregeling). Belangrijk voor werkgevers is dat het aanbieden van deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden volledig wordt ontzorgd door FiscFree®.

Nationale Fiets Projecten

Het oudste merk binnen NFP Groep is Nationale Fiets Projecten. Zij bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsprojecten. Nationale Fiets Projecten verzorgt sinds haar bestaan voor ruim 5.000 bedrijven en instellingen in heel Nederland fietsprojecten.

Trappers

Met Trappers worden medewerkers gestimuleerd om te (blijven) fietsen naar het werk. Met iedere gefietste woon-werk-rit spaart een medewerker punten (Trappers) en kan deze besteden in de uitgebreide webshop van Trappers. Met Trappers worden en blijven uw medewerkers fitter en gezonder.

Werknemersplein

Met Werknemersplein heeft u een echt extraatje voor uw medewerkers in handen. U geeft met Werknemersplein uw medewerkers zelf of gezinsleden van uw medewerkers toegang tot een webshop gevuld met fietsen, accessoires voor de fiets en cadeaubonnen met hoge kortingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een partner die alles weet over de fiscale regelgeving van verrekenbare secundaire arbeidsvoorwaarden, fiscaal maatwerk levert en ook de volledige opzet, administratie en implementatie en uitvoering verzorgt? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bel voor meer informatie (0513) 43 30 53 of stuur een e-mail naar info@nfp.nl.

Neem direct contact met ons op
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen