Benut het aardige van de fiscus

NFP KV MG 8734

Wie zijn we?

NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden (met belastingvoordeel). In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan. De afgelopen jaren zijn nieuwe bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht opgericht en toegevoegd. Al onze diensten kunnen 'solo' worden ingezet voor aantrekkelijk werkgeverschap, maar kunnen vooral ook een goede aanvulling op elkaar zijn. Maak kennis met de diverse bedrijven van NFP Groep.

NFP Fietslease

Per 1 januari 2020 is de nieuwe leasefietsregeling van kracht met een overzichtelijke bijtelling van 7% van de aanschafprijs van de fiets. NFP Fietslease biedt zakelijke fietslease aan voor werkgevers en werknemers. Met flexibele contracten, een professionele helpdesk, een eenvoudige online afhandeling en een zeer ruim assortiment fietsen. Of dat nu een gewone fiets, een e-bike of speed-pedelec is. 

FiscFree®

FiscFree® regelt voor werkgevers en werknemers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel (zoals een fiets van de zaak, fitnessabonnement, computer/tablets, mobiele telefoon, weekendje weg of andere leuke extra's). Ze maakt hiervoor gebruik van de fiscale werkkostenregeling (WKR). Belangrijk voor werkgevers is dat het aanbieden van deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden volledig wordt ontzorgd door FiscFree®.

Nationale Fiets Projecten

Het oudste en eerste merk binnen NFP Groep is Nationale Fiets Projecten. Zij bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsprojecten. Nationale Fiets Projecten verzorgt sinds haar bestaan voor ruim 5.000 bedrijven en instellingen in heel Nederland fietsprojecten.

Trappers

Trappers stimuleert werknemer om te (blijven) fietsen naar het werk. Met iedere gefietste woon-werk-rit spaart een medewerker punten (Trappers). Deze kan hij of zij naar keuze besteden in de uitgebreide webshop van Trappers. Met Trappers worden en blijven medewerkers fitter en gezonder.

Werknemersplein

Met Werknemersplein heb je een extraatje voor je medewerkers in handen. Je geeft met Werknemersplein medewerkers zelf of gezinsleden van medewerkers toegang tot een webshop gevuld met fietsen, accessoires voor de fiets en cadeaubonnen met hoge kortingen.

Wat kunnen wij voor jou als werkgever betekenen?

Ben je op zoek naar een partner die alles weet over de fiscale regelgeving van verrekenbare secundaire arbeidsvoorwaarden, fiscaal maatwerk levert en ook de volledige opzet, administratie en implementatie en uitvoering verzorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bel voor meer informatie (0513) 43 30 53 of stuur een e-mail naar info@nfp.nl.

Neem direct contact met ons op
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen