Al 25 jaar verstand van fietsen

NFP KV MG 8734

Wie zijn we?

NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden (met belastingvoordeel). In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan.

De daaropvolgende jaren zijn nieuwe bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht opgericht en toegevoegd: FiscFree®, NFP Fietslease, Trappers, Nationale Fiets Projecten en Werknemersplein. Al onze oplossingen kunnen 'solo' worden ingezet voor aantrekkelijk werkgeverschap, maar kunnen vooral ook een goede aanvulling op elkaar zijn.

144

Voor het zevende jaar een Gazellen Award

De afgelopen jaren is NFP Groep enorm gegroeid. Met als grootste hardloper FiscFree®. Voor deze ondernemende spirit hebben wij meerdere awards in ontvangst mogen nemen. Zo behoren wij in 2022 voor het zevende jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Awards).

Coop-Africa: hét goede doel van NFP Groep

Op de fiets naar je werk gaan is in Nederland heel gewoon. In Oost-Afrika is dat helaas niet het geval. Daarom ondersteunt NFP Groep de stichting Cycling out of Poverty. Deze stichting ondersteunt scholieren, gezondheidsvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda met (transport)fietsen. Een fiets verschaft hen een betere toegang tot onderwijs, de gezondheidszorg en het werk. Daarmee vergroot het de kans op een hoger inkomen. Zo kunnen boeren hun waren makkelijker vervoeren op de fiets en zijn zorgmedewerkers sneller bij hun patiënten. Vanwege onze band met de ‘fiets van de zaak’ is de keuze voor CooP-Africa een logische en vragen wij onder andere via de Fiets naar je Werk Dag aandacht voor deze stichting.

Coop Africa 2020 Fiets Naar Je Werk Dag
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen