Kwestie van fietsen

Fiets Jezelf Gelukkig!

2023: een overzicht van alle fiscale fietsregelingen

Een fietsplan, een fiets van de zaak, een leasefiets of een fietsstimuleringsregeling. Op dit moment zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En eenvoudiger aan te bieden dan je denkt. De overheid stimuleert bovendien het fietsen naar het werk met fiscale regelingen. Ook is de leasefietsregeling vereenvoudigd naar een overzichtelijke bijtelling. Ben je op zoek naar een concrete invulling voor jouw organisatie voor verlaging van de CO2-uitstoot? Onze diensten helpen direct mee aan de verlaging en kunnen naast elkaar worden ingezet!

Meer weten? Bekijk het overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Dr. Erik Scherder

"Fietsen als verplicht onderdeel van je baan".

EEN GESPREK MET ERIK SCHERDER.

Fietsen heeft als matig intensieve vorm van inspanning een positieve uitwerking op ons geluksgevoel en welbevinden. En dat is meer dan welkom, vooral nu! Maar kun je jezelf ook gelukkig fietsen? Hoe belangrijk is het om regelmatig te fietsen? En belangrijk, wat kan je als werkgever hierin betekenen richting je medewerkers? Wij vroegen het aan Erik Scherder, verbonden als hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zes vragen aan Erik Scherder

Fiets naar je Werk Dag: bereid je organisatie voor op 16 mei 2024

Doe jij ook volgend jaar met je organisatie (weer) mee met de landelijke Fiets naar je Werk Dag? Zet donderdag 16 mei 2024 in je agenda en bereid je medewerkers alvast voor. Hoe? Door allereerst de datum te communiceren en met een team motiverende activiteiten hieromtrent te bedenken. Van take-away ontbijtjes tot boeiende lezingen en sportieve give aways. De dag is bedoeld als zetje in de rug, zodat mensen vaker gaan fietsen. Naar het werk, maar als iemand thuiswerkt ook een rondje vanuit huis. Lees alles over deze landelijke dag op www.fietsnaarjewerkdag.nl

Doe mee als werkgever
FNJWD 2023
Versterkt je longen
Milieuvriendelijk
Veilig alternatief voor ov
Goedkope mobiliteit
Met belasting-voordeel
Werkt preventief
Goed voor je brein
Geluksgevoel
Beter kunnen concentreren

Communiceer als werkgever!

De kranten staan er vol van. We moeten meer bewegen en meer naar buiten. Nodig om gezond te blijven en goed voor ons immuunsysteem. In coronatijd belangrijker dan ooit. Wil je als werkgever fietsen stimuleren, dan begint het naast faciliteren (fietsplan, fietsenstalling etc) met communiceren. Hier geldt absoluut de kracht van de herhaling en positief belonen. Want gedrag verander je niet zomaar. Als extra push of kapstok kun je heel handig de landelijke Fiets naar je Werk Dag gebruiken op donderdag 16 mei 2024, maar communiceren kan natuurlijk altijd.  

Een fietsplan aanbieden? Vraag nu je gratis informatie aan!**Een demo op maat is beschikbaar voor organisaties met +250 medewerkers
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen