Kwestie van Fietsen

Fiets Jezelf Gelukkig!

Fiets jezelf gelukkig! Doe je mee?

De kranten staan er vol van. We moeten meer bewegen en meer naar buiten. Nodig om gezond te blijven en goed voor ons immuunsysteem. In coronatijd belangrijker dan ooit. Fietsen heeft als matig intensieve vorm van inspanning een positieve uitwerking op ons geluksgevoel en welbevinden. En dat is meer dan welkom, vooral nu! Daarom…. tijd voor een positieve impuls! Onder het mom “Fiets jezelf gelukkig” willen wij dit voorjaar jou prikkelen als werkgever extra aandacht te besteden aan fietsen naar het werk. Stay tuned!

Versterkt je longen
Milieuvriendelijk
Veilig alternatief voor ov
Goedkope mobiliteit
Met belasting-voordeel
Werkt preventief
Goed voor je brein
Geluksgevoel
Beter kunnen concentreren
Button Aanmelden Gratis Webinar

Medewerkers op de fiets? Over de toepasbare psychologie van fietsstimulering

  • Gratis webinar
  • dinsdag 20 april
  • 14.00 - 15.00 uur

Fietsen is ontzettend goed voor het lichaam, maar wat doet fietsen met je hoofd? met je zelfvertrouwen en je creativiteit? Hoe kun je het fietsgedrag van je medewerkers beïnvloeden? Graag nodigen we je uit voor het gratis webinar van psycholoog en schrijver dr. Martijn Veltkamp.

Meld je aan voor ons gratis webinar

Bereid je organisatie alvast voor op 16 september 2021

Doe jij met je organisatie (weer) mee met de landelijke Fiets naar je Werk Dag? Zet donderdag 16 september in je agenda en bereid je medewerkers alvast voor. Hoe? Door allereerst de datum te communiceren en met een team motiverende activiteiten hieromtrent te bedenken. Van take-away ontbijtjes tot boeiende lezingen en sportieve give aways. De dag is bedoeld als zetje in de rug, zodat mensen vaker gaan fietsen. Naar het werk, maar als iemand thuiswerkt ook een rondje vanuit huis. Lees alles over deze landelijke dag op www.fietsnaarjewerkdag.nl

Fiets Naar Je Werk Dag 16 September 2021

2021: een overzicht van alle fiscale fietsregelingen

Een fietsplan, een fiets van de zaak, een leasefiets of een fietsstimuleringsregeling. Op dit moment zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En eenvoudiger aan te bieden dan je denkt. De overheid stimuleert bovendien het fietsen naar het werk met nieuwe fiscale regelingen. Ook is onlangs de leasefietsregeling vereenvoudigd naar een overzichtelijke bijtelling.

Meer weten? Bekijk het overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Waarom een fietsregeling? Wij leggen graag persoonlijk aan je uit waarom en hoe dit een #kwestievanfietsen is.

Bekijk al onze video's!

Vitaal op het werk? Waarom je juist nu moet gaan fietsen

Fietsen is gezond, daarover geen discussie. Maar waarom je voor je gezondheid volgens de deskundigen nu toch echt naar je werk zou moeten fietsen delen we graag met je. Goed om te weten, deze kwestie van fietsen. Als werkgever én als werknemer.

5 gezondheidsredenen om te gaan fietsen

Een fietsplan aanbieden? Vraag nu je gratis informatie aan!**Een demo op maat is beschikbaar voor organisaties met +250 medewerkers
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen