Werken bij NFP Groep

144

Werk jij mee aan onze groei?

Bij NFP Groep werken ongeveer 45 medewerkers voor de merken FiscFree®, NFP Fietslease, Nationale Fietsprojecten, Trappers en Werknemersplein. Een relatief klein team dat bergen aan werk verzet. Samen zorgen we al jaren voor een indrukwekkende groei. Niet voor niets zijn we al 7 keer bekroond met een Gazellen Award en daar zijn we allemaal erg trots op!

Op dit moment zijn wij op zoek naar versterking op de klantenservice en een online marketeer. Niet de functie die je zoekt? Maar wil je heel graag bij ons werken en heb je vaardigheden die wij niet mogen missen? Stuur dan je motivatiebrief en je CV per e-mail naar fiona.kloosterman@nfp.nl.

Betrokken
Flexibel
Kwaliteit
Eigen initiatief
Nuchter
Groeiende organisatie
Familiebedrijf
Toegankelijk
IMG 0239

Familiaire cultuur

Onze cultuur laat zich het beste als familiair omschrijven. We vinden het belangrijk dat jezelf kan zijn en dat je wordt gezien. We zijn niet alleen betrokken en flexibel, maar bieden ook een grote mate van zekerheid. Hoe we dat bedoelen? Weten wat je aan elkaar hebt, collega’s die elkaar altijd helpen indien nodig en een omgeving waarin alle deuren open staan. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk en ziet iedereen ook als een voorwaarde om fijn met elkaar te werken. Ook zijn we allemaal erg nuchter. Wellicht te makkelijk om te zeggen dat dit typisch Fries is, maar veel ‘blabla’ zal je bij ons niet aantreffen.

Extra (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken kun je naast een goed salaris rekenen op extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, deelname aan een fietsplan (en meer) via FiscFree®, de mogelijkheid om Trappers te sparen en, niet onbelangrijk, leuke collega’s. Regelmatig organiseren we met elkaar leuke uitjes, lunches of sportieve activiteiten.

DSC 0949
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Practice what you preach!

Eén dag per jaar roepen wij heel werkend Nederland op om op de Fiets naar je Werk Dag naar het werk te fietsen! Onze bedoeling? Medewerkers uit de auto te krijgen en op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met fietsen naar het werk. En zelf maken we er die dag ook een feestje van!

LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen