Webinar Martijn Veltkamp

Fiets Jezelf Gelukkig!

Hoe krijg ik medewerkers op de fiets?

Webinar over de toepasbare psychologie van fietsstimulering

  • Dr. Martijn Veltkamp - psycholoog en schrijver van o.a. Leven in cadans

Kun je het fietsgedrag van je medewerkers beïnvloeden?

Psycholoog en schrijver Martijn Veldkamp (1980) geeft je hiervoor praktische handvatten. Een fietsplan of andere fietsregeling in het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit is een positieve stimulans. Maar niets lastiger om daadwerkelijk medewerkers op de fiets te krijgen. In dit webinar leert hij je om zijn psychologische kennis toe te passen in de communicatie richting je medewerkers.

Wat doet fietsen met je hoofd?

Hij schreef het boek “Leven in cadans “ over de positieve mentale effecten van fietsen. Fietsen is goed voor je lichaam, maar wat doet het met je hoofd? Met je zelfvertrouwen en je creativiteit? Martijn Veltkamp publiceerde tevens meerdere wetenschappelijke artikelen over onderwerpen zoals motivatie en doelen stellen, en heeft jarenlange ervaring met het toepassen van psychologische kennis zowel binnen organisaties als bij individuele cliënten.

Over Martijn Veldkamp

Zijn eerste boek De verborgen motor: over de psychologie van het wielrennen (2015) werd alom zeer goed ontvangen (onder andere verkozen tot verrassendste Tourboek van het jaar door de Volkskrant), en verscheen ook internationaal. Veltkamp publiceerde vele artikelen over de positieve psychologische effecten van sporten, en in 2018 verscheen zijn 2e boek Leven in cadans. Hij is werkzaam aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werkt vanuit zijn eigen bedrijf Hidden Motor samen met organisaties en individuele cliënten.

Gratis webinar gemist?

Meld je aan en we sturen je de link om het gehele webinar terug te kijken.
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen