Actuele vacatures

Banner Linkedin

Medewerker Klantenservice (32 - 40 uur)

Wil jij samen met ons verder bouwen aan een groeiend bedrijf door medewerkers van onze klanten blij en gelukkig te maken? Als medewerker Klantenservice draag je dagelijks bij aan onze ambitie; werkgevers ontzorgen in het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden, met als doel blije en gelukkige medewerkers. Onze organisatie met standplaats Heerenveen is nog steeds groeiende met dagelijks nieuwe klanten.

Wie zoeken wij?

We zoeken een betrokken collega met ervaring op het vlak van (telefonische) klantcontacten. Je bent klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld en je werkt nauwkeurig en accuraat. Enige flexibiliteit mag niet ontbreken. Je bent gewend om te werken met diverse Office-applicaties en hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

De afdeling Klantenservice ontvangt dagelijks uiteenlopende vragen via diverse kanalen van medewerkers van onze klanten. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van deze vragen. Je onderhoudt contacten over bestellingen met onze leveranciers, verwerkt bestellingen en verricht bijkomende administratieve werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en onze bedrijfscultuur is informeel. Met zo’n 40 collega’s met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, zijn we een ondernemend en flexibel bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk bieden wij jou allerlei leuke extra’s met belastingvoordeel via FiscFree®!

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je persoonlijke motivatie én CV voor 31 maart 2023 naar fiona.kloosterman@nfp.nl 

LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen