Vacature medewerker Commerciële Binnendienst

NFP Fiscfree Heerenveen

Wij zijn op zoek naar een medewerker Commerciële Binnendienst. Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

Als medewerker Commerciële Binnendienst weet jij alle vragen en verzoeken van klanten in goede banen te leiden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en de buitendienst. Het bedrijf is nog steeds groeiend en dagelijks zijn er nieuwe klanten, productuitbreidingen en aanpassingen in procedures. Kortom, een dynamische functie die volop in beweging is.

Bij wie kom je te werken?

NFP Groep is een landelijke en groeiende organisatie die al meer dan 20 jaar marktleider is op het gebied van het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden. De afgelopen jaren zijn er (nieuwe) bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht bijgekomen. Al onze diensten kunnen 'solo' ingezet worden door werkgevers, maar zijn ook een goede aanvulling op elkaar. Onder NFP Groep vallen FiscFree®, Nationale Fiets Projecten, NFP Fietslease en Trappers. Met ruim 5.000 werkgevers als klant is NFP Groep niet alleen marktleider maar ook de grootste aanbieder van secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.

Bedrijfscultuur

Wij zijn een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur gericht op groei en ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

In jouw rol streef je naar maximale klanttevredenheid en bouw je het klantenbestand steeds verder uit. Je werkt nauw samen met de buitendienstcollega's en maakt een belangrijk onderdeel uit van het verkoopteam. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van contacten met klanten en prospects, het bijhouden van ons klantsysteem Perfectview, het inrichten van FiscFree® voor klanten, het beantwoorden van specifieke inhoudelijke vragen en het maken en inplannen van afspraken bij klanten en prospects. Ook probeer je zelf afspraken te maken met werkgevers door middel van telefonische acquisitie. De medewerker commerciële binnendienst die wij zoeken is de spil tussen klant, de buitendienst en de andere afdelingen binnen NFP Groep en toont daarin ook eigen initiatief.

Gevraagde functie-eisen

  • Afgeronde commerciële opleiding;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ondernemend en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht;
  • Accuraat en proactief;
  • Goed kunnen plannen en organiseren in een hectische omgeving;
  • Enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving en met acquireren is een pré;
  • Werken met MS-Office is voor jou een eitje.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een dynamische markt, waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Binnen het team hangt een prima sfeer. En natuurlijk bieden wij jou allerlei leuke extra’s met belastingvoordeel via FiscFree!

Dienstverband: Een tijdelijke contract met uitzicht op een vast contract voor 32-40 uur.
Standplaats: Heerenveen.
Salaris: een passend salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Solliciteren?


Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je sollicitatie, inclusief persoonlijke motivatie en CV naar:

NFP Groep
Afdeling HR
t.a.v. Fiona Kloosterman
Postbus 594
8440 AN Heerenveen

Of 

Solliciteer direct
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen