Vacature medewerker Boekhouding

NFP Fiscfree Heerenveen

Medewerker Boekhouding NFP Groep

Al 25 jaar helpt NFP Groep werkgevers met het aanbieden van (fiscaal) aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij zijn bekend geworden met het Nationale Fietsplan van Nationale Fiets Projecten; sinds de werkkostenregeling (WKR) bieden we niet alleen meer het fietsplan aan, maar ook andere fiscaal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dit doen we onder de naam FiscFree®. Andere ondernemingen binnen NFP Groep zijn Trappers, NFP Fietslease en Werknemersplein. Gezamenlijk bedienen we ruim 5.000 werkgevers met één of meerdere van onze diensten.

Binnen NFP Groep is FiscFree® op dit moment de belangrijkste onderneming. Sinds het begin van FiscFree® (2013) behoren we al meerdere jaren achtereen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. En we groeien nog steeds! Daarom zijn we op zoek naar een medewerker Boekhouding (20 -24 uur; werkdagen zijn in principe maandag-woensdag-vrijdag).

Wie zoeken wij?

Als medewerker boekhouding zoeken we een betrokken collega met een voorliefde voor cijfers. Je bent klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld en je werkt nauwkeurig en accuraat. Enige flexibiliteit mag niet ontbreken. Je bent gewend om te werken met diverse Office-applicaties. Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijk functie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je bent als medewerker boekhouding samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het voeren van een juiste administratie van de diverse ondernemingen die deel uitmaken van NFP Groep; o.a. FiscFree®, Nationale Fiets Projecten en Trappers.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de bankafschriften, verwerken van de verzekeringsaanvragen, verzorgen van de facturering en het beantwoorden van klanten en partners van NFP over de facturering en inkoop. En overige administratieve werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en onze bedrijfscultuur is informeel. Met zo’n 35 collega’s, met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, zijn we een ondernemend en flexibel bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Waar stuur je je sollicitatiebrief naar toe?

Herken jij jezelf in het functieprofiel en wil jij bij ons komen werken? Stuur dan vóór 15 november 2020 je persoonlijke motivatiebrief en CV per mail naar bob.dijksma@nfp.nl of per post naar NFP Groep, t.a.v. Bob Dijksma.

 

Solliciteer direct
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen