Vacature Commerciële Binnendienst

NFP Fiscfree Heerenveen

Medewerker Commerciële Binnendienst NFP Groep

Al 25 jaar helpt NFP Groep werkgevers met het aanbieden van (fiscaal) aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij zijn bekend geworden met het Nationale Fietsplan van Nationale Fiets Projecten; sinds de werkkostenregeling (WKR) bieden we niet alleen meer het fietsplan aan, maar ook andere fiscaal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dit doen we onder de naam FiscFree®. Andere ondernemingen binnen NFP Groep zijn Trappers, NFP Fietslease en Werknemersplein. Gezamenlijk bedienen we ruim 5.000 werkgevers met één of meerdere van onze diensten.

Binnen NFP Groep is FiscFree® op dit moment de belangrijkste onderneming. Sinds het begin van FiscFree® (2013) behoren we al meerdere jaren achtereen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. En we groeien nog steeds! Daarom zijn we op zoek naar een medewerker Commerciële Binnendienst (32 – 40 uur).

Wie zoeken wij?

Je bent commercieel ingesteld en beschikt over een MBO+/HBO denk- en werkniveau. Omdat je zowel contacten onderhoudt met werkgevers en je collega’s van de buitendienst beschik je over – zowel mondeling als schriftelijk – uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld. Enige flexibiliteit mag niet ontbreken, je bent gewend om te werken met diverse Office-applicaties en je hebt bij voorkeur enkele jaren commerciële werkervaring in een soortgelijk functie. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Werken op de Commerciële Binnendienst is een ‘spin-in-het-web’-functie. Alles wat voor een klant geregeld moet worden, loopt via de Commerciële Binnendienst. Je hebt dus niet alleen contact met klanten, maar je werkt ook nauw samen collega’s van de buitendienst en met de overige afdelingen binnen NFP Groep. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van contacten met klanten en prospects, het bijhouden van klantgegevens in ons CRM-systeem, het maken en inplannen van afspraken bij klanten en prospects en het beantwoorden van vragen van werkgevers. En natuurlijk zorg je ervoor dat onze klanten kunnen werken met onze diensten.

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en onze bedrijfscultuur is informeel. Met zo’n 35 collega’s, met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, zijn we een ondernemend en flexibel bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng en inititatief. Thuiswerken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Waar stuur je je sollicitatiebrief naar toe?

Herken jij jezelf in het functieprofiel en wil jij bij ons komen werken? Stuur dan vóór 1 oktober 2020 je persoonlijke motivatiebrief en CV naar NFP Groep, t.a.v. Bob Dijksma. E-mail: bob.dijksma@nfp.nl

Solliciteer direct
LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen