Download communicatiepakket

Fiets Jezelf Gelukkig!

Leuk dat je meedoet!

Gedragsverandering is niet eenvoudig. Daarom leuk dat je mee wilt doen om je medewerkers te stimuleren om mee te doen aan de Fiets naar je Werk Dag op donderdag 16 september en daarna hopelijk vaker de fiets te pakken. We hebben een aantal tools voor je klaar staan.

  • Video 'Fiets jezelf gelukkig' voor op je social media, intranet, in je nieuwsbrief of je website. Je kunt deze video delen als link of in zijn geheel downloaden via https://vimeo.com/539092800
  • 5 x Social Media Posts / korte teksten. We hebben een vijftal korte teksten met links ter inspiratie voor je gemaakt. Over de (1) Fiets naar je Werk Dag, (2) meedoen als je thuiswerkt, (3) een interview met Erik Scherder over geluk en het belang van fietsen naar je werk en twee (4 en 5) met een link naar de video Fiets jezelf gelukkig. Download.
  • Langere tekst voor intranet. Mocht je gelijk volledig willen zijn en medewerkers aan willen sporen om vaker te gaan fietsen, dan hebben we een iets langere tekst voor je gemaakt. Download.
  • Poster FNJWD. Voor zichtbaarheid binnen je organisatie. Print uit en hang de poster op plaatsen waar veel medewerkers langslopen. Download.
  • Persbericht. Voor als jezelf als organisatie iets wilt uitsturen. Download.
  • Logo Fiets naar je Werk Dag. Voor meerdere doeleinden. Klik op het logo om het te downloaden.

Foto's. Ook kun je gebruik maken van een foto en enkele shots uit de video als foto. Klik op de foto's om ze te downloaden.

 

LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen