Blogs & nieuws

Kranten Nieuws

Nieuwsoverzicht

27 januari 2022

Het ene moment is thuiswerken de norm, het andere moment mogen we weer – beperkt – naar kantoor. Als HR-professional moet je het dan maar voor elkaar boksen om een helder thuiswerkbeleid neer te zetten. Dat roept nogal wat vragen op, zeker als het gaat om de verschillende vergoedingen. HR-professional Fiona is inmiddels expert en deelt haar ervaringen in deze blog.

13 januari 2022

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het aantal openstaande vacatures, in zowel de industrie als in de dienstverlening, staat bovenaan het lijstje met knelpunten. Historisch gezien is dit uniek, maar vanuit HR-oogpunt is het lastig. Je moet alles uit de kast halen om talent aan te trekken, maar – misschien nog wel belangrijker – om dat talent vervolgens ook te behouden. HR-professional Bianca weet wel hoe ze haar mensen over de streep moet trekken.

21 december 2021

Gijs was geen fietser. Nooit geweest ook. Toch kreeg hij een fiets: ‘Het heeft me meer opgeleverd dan ik ooit had durven denken’, vertelde hij laatst.

16 september 2021

Deelnemers van de Fiets naar je Werk Dag zijn voor een groot deel werkzaam in de zorg. Ten opzichte van editie uit 2020 is het aantal thuiswerkers dalende.

22 maart 2021

Steeds meer werkgevers stimuleren fietsen naar het werk. Met diverse fiscale fietsregelingen, verbeteringen van fietsenstallingen of zorgen voor extra faciliteiten, zoals douches, kleedkamers of fietspompen. De basis is snel gelegd. Maar de vervolgstap is ingewikkelder.

15 februari 2021

Overal zijn fietsen uitverkocht. Hoe kan dat? Wij geven je een inkijkje in de keten van de fiets. It’s all about the planning!

23 juli 2020

Bied jij je werknemers met een fietsregeling al de optie om een fiets via de zaak aan te schaffen? Goed begin! Want voor veel werknemers is de werking van een fietsplan nogal ingewikkeld, terwijl dit helemaal niet zo is. Hoe zit dat bij jou? Vertel jij je medewerkers wel genoeg over jullie fietsregeling?

05 maart 2020

Wat is nu het verschil tussen een leasefiets en het fietsplan? Voor veel werkgevers én werknemers is het onderscheid niet altijd even duidelijk. Daarom hebben wij de verschillen even overzichtelijk naast elkaar gezet.

LOGO NFP Fietslease 200 Breed
Fiscfree Logo 200 Px Breed
Logo Nationale Fiets Projecten 200Px
Trappers Vrijstaand Wit Grijs 200 Breed
Logo Werknemersplein 200Px
Fiets Naar Je Werk Dag Logo 200Px

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
0513 - 64 06 28

Bezoekadres
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen